Om BeskytTer.dk

“Der er altid plads til en god handel”

Stifterne Rasmus Bækdal og Nicolai Blom sætter dyd i, at gøre en god handel, som tilgodeser alle parter i handlen. Det har været grundlag fra virksomhedens stiftelse siden 2012.

Rasmus Bækdal og Nicolai Blom - Om Beskytter

VI STARTEDE I ÅR 2012

Siden 2012 har Beskytter.dk er din redningsmand, når det kommer til beskyttelse af iPhones. Vi tilbyder beskyttelsesmuligheder til de forskellige Iphone-modeller, så din skærm forbliver intakt, når uheldet er ude. Vi beskæftiger os mest med beskyttelsesglas og har siden 2012 specialiseret os i denne beskyttelsesform til iPhones. Vores priser tager udgangspunkt i den service, som vi gerne vil tilbyde vores kunder – en kvalitetstelefon fortjener kvalitetsbeskyttelse. Vi har minimeret omkostningerne og kan derfor tilbyde kunderne fordelagtige priser. Derfor kan du stadig forvente den højeste standard inden for beskyttelsesglas, men for en brøkdel af prisen.

ALTID GOD SERVICE

Vi er et mindre, sjællandsk firma, der er etableret af Rasmus. Vi blev hurtigt selv trætte af dyre reparationer og skærmudskiftninger, når vores iPhone landede på gulvet. Vi syntes samtidig, at priserne på beskyttelse i de fysiske butikker var for høje og besluttede derfor at oprette Beskytter.dk – en webshop med priser og principper i orden.