Beskyttelsesglas iPhone 13

79 kr.

Ikke på lager

Vi sender hurtigt

Bestil før kl. 13.00, så sender vi pakken allerede samme dag

Gratis levering

For standard-levering eller kun 15 kr. for hurtig levering

Tilfredse kunder

Vores kunder vurderer os til 5 af 5 mulige stjerner

Beskyttelsesglas iPhone 13

Med et beskyttelsesglas til din iPhone 13, sikrer du din skærm mod ridser og krakeleringer. Vi har kvalitetstestet en lang række beskyttelsesglas, hvilket er din garanti for din skærms sikkerhed. Et beskyttelsesglas fra beskytter.dk er en nem og billig løsning, der i sidste ende kan spare dig for mange dyre skærmreparationer, på din iPhone 13. 

Nem og hurtig montering 

Vores beskyttelsesglas til iPhone 13 er nemt og hurtigt at montere. Skulle uheldet være ude, kan du trygt lade beskyttelsesglasset tage faldet. Vi har heldigvis sørget for, at vores udvalg af beskyttelsesglas er både billigt og i høj kvalitet. Vi mener ikke, at det skal være en dyr fornøjelse af passe på din iPhone – du kan derfor nemt bestille et nyt og billigt beskyttelsesglas, når dit gamle bliver slidt og trænger til en udskiftning. Vil du sørge for den optimale beskyttelse, kan du også finde covers til iPhone 13 hos beskytter.dk.

Beskyt din iPhone 13 mod ridser 

Beskyttelsesglasset sørger desuden for, at din Iphone skærm ikke bliver udsat for f.eks fedtede fingre, vanddråber eller ridser fra eksempelvis sandkorn eller nøgler, når du har den i lommen. Du behøver heller ikke bekymre dig om, at berøringsfølsomheden på din skærm, bliver nedsat ved montering af vores beskyttelsesglas – du ligger knapt nok mærke til, at der sidder et ekstra lag beskyttelsesfilm på din iPhone.