Om BeskytTer.dk

“Der er altid plads til en god handel”

For stifterne Rasmus Bækdal og Nicolai Blom er det en dyd at gøre en god handel, som tilgodeser alle parter. Det har derfor været visionsgrundlaget for virksomheden lige siden stiftelsen i 2012.

Rasmus Bækdal og Nicolai Blom - Om Beskytter

VI STARTEDE I ÅR 2012

Siden 2012 har Beskytter.dk været din redningsmand, når det kommer til beskyttelse af iPhones. Vi tilbyder beskyttelsesmuligheder til de forskellige iPhone-modeller, så uanset hvilken model du har, så forbliver din skærm intakt, hvis uheldet skulle være ude. Vi beskæftiger os mest med beskyttelsesglas, og vi har siden 2012 specialiseret os i denne beskyttelsesform til iPhones. Vores priser tager udgangspunkt i den service, som vi gerne vil tilbyde vores kunder – en kvalitetstelefon fortjener kvalitetsbeskyttelse.

Vi har derfor minimeret omkostningerne, så vi på den måde kan tilbyde vores kunder de mest fordelagtige priser på markedet. Dette er dog uden at gå på kompromis med kvaliteten. Du kan således stadig forvente den højeste standard inden for beskyttelsesglas, men for en brøkdel af prisen.

Det er en handel, som vi kan stå inden for! 

ALTID GOD SERVICE

Vi er et mindre firma, der er bosat på Sjælland. Vores firma blev etableret af Rasmus, fordi vi allerede tilbage i starten blev trætte af dyre reparationer og skærmudskiftninger, når vores iPhones landede på gulvet.

Vi syntes samtidig, at priserne på beskyttelse i de fysiske butikker var alt for høje og besluttede derfor at oprette Beskytter.dk – en webshop med priser og principper i orden.